Laatste testsessie bij ING en start verkoop

Op 22 maart heeft de laatste testsessie voor de KoersKaart Generaties in Dialoog plaats gevonden in Amsterdam. 12 HR adviseurs van ING zijn zelfstandig aan de slag gegaan in een pressure cooker: ze hadden slechts een uur en een kwartier de tijd. Een perfect testklimaat. De aangepaste regels blijken hun vruchten af te werpen: de […]

Op 22 maart heeft de laatste testsessie voor de KoersKaart Generaties in Dialoog plaats gevonden in Amsterdam. 12 HR adviseurs van ING zijn zelfstandig aan de slag gegaan in een pressure cooker: ze hadden slechts een uur en een kwartier de tijd. Een perfect testklimaat.

De aangepaste regels blijken hun vruchten af te werpen: de twee groepen zijn op tijd klaar en hebben bewuste keuzes gemaakt in welke vragen ze wel en niet behandelden.

De laatste kleine aanpassingen zijn met Aart Bontekoning doorgenomen en we hebben geconcludeerd dat deze KoersKaart rijp is voor de verkoop.

[button link=”https://www.managementboek.nl/spel/8717953100900/koerskaart-generaties-in-dialoog-spel-aart-bontekoning?affiliate=3673″ size=”large” color=”red” window=”yes”]Bestel nu op Managementboek.nl[/button]

 

Door:

Sietse Rauwerdink