Boekentip: Gamestorming

De makers van KoersKaart zijn altijd op zoek naar nieuwe soorten spellen, die helpen om dichter bij de doelen van de organisatie te komen of veranderingen te versnellen. Zo kwam Sietse Rauwerdink in aanraking met het volgende boek: [hr] Gamestorming: Spellen voor vernieuwers en veranderaars [hr] Sietse heeft voor Managementboek.nl een recensie geschreven. De korte versie is als […]

De makers van KoersKaart zijn altijd op zoek naar nieuwe soorten spellen, die helpen om dichter bij de doelen van de organisatie te komen of veranderingen te versnellen.

Zo kwam Sietse Rauwerdink in aanraking met het volgende boek: [hr]

Gamestorming: Spellen voor vernieuwers en veranderaars [hr]

Sietse heeft voor Managementboek.nl een recensie geschreven. De korte versie is als volgt:

Games zijn onvoorstelbaar hot. Waar traditionele leermethoden tekort schieten, komen spelmechanismen te hulp. Dave Gray, Sunni Brown en James Macanufo hebben hun praktijkervaring met games gevat in de bundel ‘Gamestorming’. Ze hebben een prachtig kookboek afgeleverd vol ingrediĆ«nten om zelf een spel te maken. Als spelontwerper ontdekte ik echter Ć©Ć©n probleem: ze spelen iets tĆ© handig in op de gamingtrend en hanteren een nogal ruimte definitie van ‘games’.

Klik hier of op de boekcover om de volledige recensie te lezen.

Door:

Sietse Rauwerdink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *