Generatiemanagement testsessie bij ProRail

Vijf ProRail medewerkers van alle verschillende generaties hebben in december de KoersKaart over generatiemanagement uitvoerig getest. De hele middag stond in het teken van elkaar leren kennen (de deelnemers kenden elkaar niet), de generaties leren kennen en hoe generaties meer en beter van elkaar kunnen leren. Van de gezichten was duidelijk af te lezen dat ze plezier hadden in het spelen, maar ook dat de stof erg herkenbaar is.

Daarnaast bleek het inbrengen van de casus een grote toegevoegde waarde te hebben. De deelnemers zijn naar huis gegaan met meer zelfinzicht en daarnaast met meer handvatten voor hun eigen werk.

Elke KoersKaart wordt bewust getest binnen organisaties, omdat wij weten dat we niet alles zelf kunnen bedenken. De test was bedoeld om te bepalen of de deelnemers zonder externe begeleiding het spel kunnen spelen en dat is uitstekend gelukt. Ze konden alleen niet bedenken dat ze ook een pauze nodig hadden. Die feedback beschouwen we dan ook als positief. Daarnaast zijn er een aantal mooie aanscherpingen voorbij gekomen, die wij weer gaan verwerken. Het product wordt steeds mooier.

Er zullen nog twee testrondes plaatsvinden. Vanaf maart 2012 zal de KoersKaart generatiemanagement beschikbaar zijn in onze webshop.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *