Nieuwe KoersKaart met Jaap Peters

Nu onzeĀ KoersKaartĀ GeneratiesĀ  in Dialoog verkocht wordt in de webwinkel zijn we begonnen aan de ontwikkeling van een nieuwe. Hiervoor hebben we Jaap Peters, een van de best verkopende managementboekschrijvers van Nederland, benaderd. Jaap was gelijk enthousiast. Dit spel geeft handvatten aan organisaties om op een Rijnlandse manier te gaan denken. WIE IS JAAP PETERS? Voor […]

Nu onzeĀ KoersKaartĀ GeneratiesĀ  in Dialoog verkocht wordt in de webwinkel zijn we begonnen aan de ontwikkeling van een nieuwe. Hiervoor hebben we Jaap Peters, een van de best verkopende managementboekschrijvers van Nederland, benaderd. Jaap was gelijk enthousiast. Dit spel geeft handvatten aan organisaties om op een Rijnlandse manier te gaan denken.

WIE IS JAAP PETERS?
Voor elkeĀ KoersKaartĀ zoeken wij de samenwerking op met de inhoudelijke expert die meedenkt over de juiste invulling en keuze mogelijkheden in de game. Jaap is dĆ© expert op het gebied van Rijnlands Organiseren en bekend door de boeken Intensieve Menshouderij, Het Rijnland boekje en Nieuw Europees Organiseren. Binnenkort verschijnt het Rijnland Praktijkboekje, in samenwerking met Mathieu Weggeman. In zijn werk als organisatieadviseur is hij aangesloten bij De Limes.

LANCERING NIEUWE SPEL
Wij zijn nu bezig met de inhoud van het spel. Hierna gaan we aan de slag met het ontwerp. Bij elk spel wordt de vorm volledig aangepast op de inhoud. De eerste testsessies zullen binnenkort plaatsvinden.Ā Wil je het spel testen in jouw organisatie?Ā Neem danĀ contactĀ op.

Door:

Sietse Rauwerdink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *