Prinsenbeek Begroot geeft kinderen een stem!

In samenwerking met de Gemeente Breda werken burgers van het dorp Prinsenbeek hard aan de begroting van 2016. Gisteravond lieten alvast 50 Bekenaren hun stem gelden tijdens de testsessie van het inspirerende dialoogformat. In februari volgend jaar zal de werkelijke uitrol plaatsvinden. Het Ultieme doel is om 1000 burgers (totaal dorp is 11.000) aan tafel te krijgen […]

In samenwerking met de Gemeente Breda werken burgers van het dorp Prinsenbeek hard aan de begroting van 2016. Gisteravond lieten alvast 50 Bekenaren hun stem gelden tijdens de testsessie van het inspirerende dialoogformat.

In februari volgend jaar zal de werkelijke uitrol plaatsvinden. Het Ultieme doel is om 1000 burgers (totaal dorp is 11.000) aan tafel te krijgen om het gesprek aan te gaan over de toekomst van hun dorp. De beste voorstellen zullen door de Gemeente worden overgenomen.

Wij van De Koers zijn trots dat we het dialoogformat mochten ontwikkelen in co-creatie met zowel de Gemeente Breda als het burgerteam van het dorp Prinsenbeek. Nog trotser zijn we dat we ook kinderen vanaf 11 bij de dialoog kunnen betrekken.

Prinsenbeek Begroot geeft ook kinderen een stem!

Door:

Sietse Rauwerdink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *