De prachtige week van KoersKaart in tweets en posts

In de week van 3 t/m 7 november was het KoersKaart week. We hebben meer dan 250 mensen in 4 sessies met elkaar in gesprek gebracht. Een overzicht van de week:

Maandag 3 november

In de ochtend

In opdracht van het A+O fonds Gemeenten werken we aan de KoersKaart ‘Meester in je werk’ over vakmanschap in gemeenten. Deze hebben we met verschillende partijen (gemeenten, vakbonden, experts) samen ontwikkeld in de afgelopen weken. Deze ochtend heeft de eerste testsessie plaatsgevonden bij de gemeente De Ronde Venen. Op 11 en 12 november (het congres Ambt24) gaan 8 verschillende gemeenten zelfstandig aan de slag, in hun eigen gemeente, met de KoersKaart.

In de middag

De middag stond in het teken van het check-je-werkstress congres, de aftrap van de check-je-werkstress week. In twee rondes hebben 70 deelnemers kennis kunnen maken met de methodiek, waarbij onze opdrachtgevers van het Ministerie van SZW en Philips ons hebben ondersteund.

Dinsdag en woensdag

Naast een tweetal beursdagen, werden er nog meer KoersKaart sessies gespeeld. Zo heeft Philips met tientallen mensen de werkstress kaart gespeeld.

  Donderdag Donderdag was ons eigen feestje. In het kader van de werkstress week hebben we ook onze eigen werkplek opengesteld voor 30 gasten. Zij hebben met elkaar de KoersKaart over werkstress gespeeld. In 2 uur zijn er diepgaande gesprekken gevoerd en nieuwe relaties gekweekt.  

// <![CDATA[
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
// ]]>

Daarnaast is Aukje Nauta aan de slag gegaan bij vloerproducent Forbo, die de KoersKaart zelfs op een eigen vloer hebben afgedrukt!

Vrijdag De week hebben wij afgesloten bij het Nationaal Trainee Event. Wij hebben een speciale KoersKaart ontwikkeld over De Toekomst van Nederland, die door 120 trainees is gespeeld. En dat hebben ze helemaal zelf gedaan, zonder externe begeleiding en met heel veel energie! Ook het middagprogramma hebben wij mede mogen voorbereiden, waarin ze de ochtendsessie concreet hebben gemaakt.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *