Medezeggenschap van morgen, vóór morgen

Organisaties, de zeggenschap én de medezeggenschap hebben een sleutelrol te vervullen om een duurzame toekomst dichterbij te brengen.

 0,00

Beschrijving

Organisaties, de zeggenschap én de medezeggenschap hebben een sleutelrol te vervullen om een duurzame toekomst dichterbij te brengen.

Het is de taak van de medezeggenschap om hier allerlei belanghebbenden bij te betrekken, zoals medewerkers, partners en de buitenwereld. Samen vormt dit ‘Team-MZ’.

Het is daarom goed om met elkaar na te denken over de medezeggenschap van morgen, voor morgen. Daar gaan jullie het vandaag met elkaar over hebben. En deze KoersKaart begeleidt jullie gesprek.

Deze KoersKaart® is jullie gespreksleider. Speel geprint op tafel (print&play) of direct digitaal (project&play). Geen begeleiding of handleiding nodig, ideaal op grote schaal.

Bedoeld voor medezeggenschapsorganen (zoals OR), maar óók om het bredere gesprek te voeren met andere belanghebbenden óver de medezeggenschap in bredere zin.

Deze KoersKaart® is ontwikkeld in opdracht van SBI, in co-creatie met de medezeggenschap van SER, DHL, Beaphar, Politie Nederland én alle collega’s van SBI Formaat.

Extra informatie

Soort

Losbladig (PDF,2-in-1)

Aantal Spelers

3 tot 9

Speelduur

120 min

Taal

Nederlands

Geschikt voor

Gelegenheidscoalities, Vaste teams

Extra’s

Infographic

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medezeggenschap van morgen, vóór morgen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *