Hybrid Teamwork

Make clear agreements and fulfill your team challenge

Beschrijving

More and more we are working hybrid: on location and remotely. How can hybrid working help us fulfill our team challenge, taking into account everyone’s task challenges and home challenges?

To do so, it is important that we make clear agreements about working on location and remotely and to determine who makes them, top-directed or self-directed.

This KrsKrt (pron. ‘CourseCard’) guides our conversation today.


Deze KoersKaart® is ontwikkeld in co-creatie met de NSvP, Universiteit van Amsterdam, Deloitte, Rijkswaterstaat en KoersKaart.

Ik heb de bijeenkomst als positief ervaren. Het hielp ons team op een prettige manier bij  het evalueren en herijken van de afspraken over hybride werken.
Corinne Sol, Senior HR beleidsadviseur van de UvA

“De KoersKaart werkt als een sterk kompas voor een gesprek. Als gespreksstarter, opent en leidt de kaart je door een sterke dialoog.”
Jeroen Andreae, Manager Workforce Transformation.

“In het ontwikkeltraject van deze KoersKaart viel mij op dat dit onderwerp er veel meer toe doet dan ik vooraf dacht. Corona heeft ons gedwongen om van de ene op de andere dag anders te werken, maar hier is nooit echt bewust een gesprek over gevoerd. Deze KoersKaart geeft teams daarom de kans om ervaringen te delen en (eindelijk eens) goede teamafspraken te maken. De individuele deelnemers krijgen daarnaast ook de kans om hun thuis- en taakopgaven eens goed onder de aandacht te brengen bij hun collega’s, wat ook niet vanzelfsprekend is. Wat onder tafel zit, komt zo mooi boven tafel: eindelijk hebben we het er eens over.”
Sietse Rauwerdink, grondlegger KoersKaart

Extra informatie

Soort

Losbladig (PDF,2-in-1)

Aantal Spelers

3 tot 9

Speelduur

120 min

Taal

English

Geschikt voor

Vaste teams

Extra’s

Infographic

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hybrid Teamwork” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *