Fit in de Nacht

Werken in de nacht gaat niet vanzelf. Daarom is het zaak om te ontdekken wat voor jou én jullie samen werkt om nóg fitter te zijn in de nacht.

 0,00 27,50
(1 klantbeoordeling)

Beschrijving

Werken in de nacht gaat niet vanzelf.
Daarom is het zaak om te ontdekken wat voor jou én jullie samen werkt om nóg fitter te zijn in de nacht.
Daar gaan jullie over in gesprek. Deze KoersKaart helpt jullie op weg.

Je doorloopt de KoersKaart met 3 tot 9 collega’s, deelt ervaringen met elkaar, schrijft de belangrijkste ideeën op en werkt met elkaar aan concrete resultaten, door je wensen en behoeften met elkaar te delen en elkaar te ondersteunen. Hoe blijf je fit gedurende je nachtdienst en blijf je met plezier werken? Het is belangrijk om af en toe stil te staan bij dit soort vragen, dit vergroot jouw fitheid in de nacht!

De ontwikkeling van deze KoersKaart is een van de onderdelen binnen het programma PerfectFit@Night waarin we nachtwerkers handvatten willen geven, optimaliseren van de omstandigheden en verhogen van de kennis aan en voor onze nachtwerkers in de nacht om hen fitter en vitaler een nachtdienst te kunnen laten draaien. De KoersKaart, een serieus game, is bedoeld om samen met je collega’s in dialoog te gaan over het werken in de nacht en elkaar tips te geven wat voor jou goed werkt.

De KoersKaart is samen met de nachtwerkers uit het Erasmus MC (Sophia Kinderziekenhuis), TNO, RET en De Koers ontwikkeld.

Extra informatie

Aantal Spelers

3 tot 9

Speelduur

120 min

Taal

Nederlands

Geschikt voor

Gelegenheidscoalities, Vaste teams

Extra’s

Filmpje, Infographic

1 beoordeling voor Fit in de Nacht

  1. Avatar

    Peter Semeyn

    een 10 waard dank *****

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *